Gi strøm i julegave!

Publisert 16.12.2014 av Eirik Sandstø & Siri Nyen


Julegave-kampanjen til inntekt for sykehuset i Kaziba er lansert! Målet med kampanjen er å hjelpe sykehuset med å nedbetale gjeld til det lokale kraftverket. Sykehuset er kraftverkets viktigste kunde og det er derfor svært viktig at inntektene sikres slik at driften kan fortsette.

Dersom du ønsker å være med på å gi elektrisitet til sykehuset denne julen - gjør følgende:

1. Gi din julegave på giverkonto 1503.13.10021. Merk gaven "julegave".
 
2. Print ut gavedokumentet under, som du finner i print versjon ved å trykke her.
Sykehuset i Kaziba er avhengig av tilgang på elektrisitet for å kunne utføre livreddende behandling. Denne elektrisiteten kjøper de fra det gamle vannkraftverket i Kaziba. Over lang tid har sykehuset hatt en vanskelig økonomisk situasjon og derfor har Buddies støttet sykehuset med en månedlig overføring. Dette har dessverre ikke vært nok til å dekke alle utgifter og sykehuset har blant annet opparbeidet seg gjeld til kraftverket. Da sykehuset er kraftverkets største kunde kan det få store konsekvenser for kraftverkets eksistens om ikke sykehuset klarer å betale gjelden.

     
 
Sykehuset I Kaziba
                                                                                          


Buddies julegavekampanje i år har som mål å betale ned gjelden sykehuset har til kraftverket. Slik får sykehuset i Kaziba en god start på den nye året og samtidig kan kraftverket fortsette sin funksjon. Sykehuset har de siste månedene gjennomført en betydelig omorganisering som vil bidra til å forhindre at de kommer i samme situasjon igjen. Din gave er med på å redde liv!Under operasjoner er legene avhengig av tilgang på elektrisitet.


Kraftverket er under kontinuerlig oppsikt.