Vil du være med på en flying start på 2014?

Publisert 19.01.2014 av Kristian David Elgen


Først av alt vil vi si TUSEN takk for at du har valgt å være en Buddy som fast støtter opp om Buddies for Africa sitt viktige arbeid. Vi er i dag en gjeng på om lag 150 venner og venners venner som til sammen gir over en halv million kroner årlig til nøye utvalgte prosjekter. Samlet har vi nå gitt to millioner kroner og pengene har blitt brukt på en god måte – det er bygget skoler, vi bidrar til driften av et sykehus, barn av tidligere jentesoldater får muligheten til en god start på livet og enda flere skoler har fått sårt etterlengtet utstyr. Dette har vi klart sammen.


Vi har et inderlig ønske om å kunne hjelpe enda flere mennesker i 2014 enn noen gang før – det er dette det handler om; å kunne hjelpe mennesker som virkelig trenger det. Derfor tør vi å være frimodig og utfordrer deg på å være med på å gi Buddies for Africa sitt arbeid en flying start på 2014.


Dersom alle våre 150 Buddies øker sitt månedlige bidrag med 100 kr hver, utgjør dette 180.000 kr i året. Til sammenligning koster en ny skole (eksempelvis skolen i Bolole som vi er i ferd med å bygge nå) det samme beløpet. Altså; hvis hver av oss øker bidraget vårt litt, vil vi hvert år fremover kunne bygge én ektra skole. Én ekstra skole som gir verdifull utdanning for ytterligere barn. Er ikke det en fantastisk tanke?


Vi har også lyst til å utfordre deg på om du kjenner noen som kanskje kunne bli med i gjengen vår. Kunne du tenke på et navn og avse litt energi på å fortelle vedkommende om arbeidet du er med å bidra i? Kan vi klare å utvide gjengen vår fra 150 til 200? Om våre nye gjengmedlemmer gir 300 kr hver i måneden har vi nok penger til enda en skole hvert år.


Det hadde vært fantastisk om alle i gjengen ville være med å bidra til en flying start. Utfordringen er herved gitt. Uansett; TUSEN takk igjen for at du er en Buddy.


Praktisk info: Om du har satt opp fast trekk til Buddies for Africa i din nettbank, kan du selv øke beløpet direkte der. Dersom du har satt opp trekk via avtalegiro må du informere oss om det endrede beløp til post@buddiesforafrica.no  


Med ønske om et riktig godt 2014!


Styret i Buddies for Africa