Vurdert å gi noen takplater til jul i år?

Publisert 17.12.2012 av Hans Olav Hellerud


Det nærmer det seg jul - en høytid som mange her i Norge forbinder med det å være gode mot hverandre. Dersom du har litt vanskelig for å finne gaver i år, kan vi hjelpe deg litt på vei. Vi i Buddies for Africa ønsker å gi deg muligheten til å sende en tanke også til noen du ikke kjenner, nærmere bestemt pasientene og de ansatte ved sykehuset i Kaziba.

Sykehuset betjener i overkant av 100 000 mennesker i Sør- Kivu provinsen i den Demokratiske Republikken Kongo, med et budsjett på rett i overkant av en million kroner. I fjor ble det blant annet utført 560 keisersnitt og bistått ved 3000 fødsler ved sykehuset, så de ansatte står på! 

 

Sykehuset får minimalt med støtte fra den kongolesiske staten. Finansieringen kommer av det pasientene selv kan betale eller av personlige gaver. Sykehuset rapporterer at takene nå trenger vedlikehold. I første omgang ønsker vi å støtte oppussingen av elleve tak. Dersom disse ikke repareres, vil det snarlig oppstå lekkasjer. Ved å ha tette tak blir det langt mer overkommelig å tilby gode helsetjenester.

 

Dersom du kjenner noen som ville satt pris på en litt annerledes gave i år, eller om du rett og slett føler at tiden er inne for et annet fokus i julen, bli med og støtt sykehuset!

Under ligger tre linker til gave- sertifikater som du kan laste ned, skrive ut og gi i julepresang. Hvert av sertifikatene symboliserer et gitt antall takplater. Det vil koste 20 kroner å reparere én takplate og sertifikatene gjenspeiler en gave på enten 10, 20 eller 30 takplater. Dette tilsvarer to-, fire- eller seks hundre kroner.


Dersom du har lyst til å være med på å gi sykehuset et løft, så last ned et sertifikat, skriv det ut og gi det som julepresang!

 

Slik gjør du:
1. Registrer ditt bidrag ved å fylle ut skjemaet du finner her.

2. I beløpsfeltet skriver du inn "10 takplater", "20 takplater" eller "30 takplater" 

3. Overfør beløpet til Buddies for Africa, kontonummer: 15031310021

Tusen takk for din gave!

Sertifikat 10 takplater

Sertifikat 20 takplater

Sertifikat 30 takplater